Біла кухня зі складу в Одесі з прихованими ручками

Модна економ кухня. Кухонні меблі з прихованими ручками в Одесі

Кухня Софт фабрика Сокме  - це пропозиція для прихильників мінімалістичних Інтер'єр та меблів.

Кухонні меблі Софт порадують господарів доступною ціною та гарною якостью.

Достатня кількість модульних елементів допоможуть задовільнити потреби клієнта та його побажання.

Корпуси кухні виконані з ЛДСП, в приємному, деревоподібному декорі «дуб вотан», високої якості.
Стільниці комплектуються та продаються окремо. 

Якісні кріплення, завіси німецької фірми Хефель, телескопічні направляючі, роблять кухню Софт зручною та надійною в експлуатації.
Білі фасади, можуть похвалитися трендовим дизайнерським рішенням оформлення і функції відкривання прихованими ручками. Фігурне заглиблення виконує функцію ручки, що є надзвичайно практичним в експлуатації. У поєднанні з ефектними, матованими, скляними вітринами утворюється єдиний стильний комплекс, який здатен підкорити серце найвибагливішої господині.

кухонні меблі дешево замовити в Одесі

Купити таку кухню можливо зі складу в Одесі в магазині меблів та декору Характер.

Також ми пропонуємо вам зробити креслення розстановки кухонних меблів в розмірах вашого приміщення – ця послуга коштує 300 грн, а в разі придбання вами меблів вона безкоштовна. Також в Одесі ми пропонуємо вам послуги доставки та збирання кухонних меблів. А якщо ви знаходитесь в інших містах України пропонуємо Вам доставку грузо перевізниками.

Корпус і фасади виготовлено з ЛДСП.
Корпус – 16 мм; фасад – 16 мм.
Напрямні на шухлядах телескопічні.
Покращене пакування, адаптоване для інтернет-відправлень.
Кромка: AБC 0,5 та софт ПВХ 0,5
Цоколь в комплекті до кожного модуля.

«Софт» Сокме - це зручна і практична кухня, яка відповідає сучасним стандартам. Мінімалізм і простота поєднуються воєдино, створюючи благородний дизайн цієї кухні.

Різноманітність модульних кухонних секцій дає можливість підібрати набір потрібного розміру і конфігурації. Верхній і нижній шафи пропонуються у вигляді моделей з різними значеннями ширини, тому з'являється можливість незвично просто підібрати елементи кухонного гарнітура для кімнати з певними габаритами. Купити кухонні меблі не дорого, дешево можливо в магазині меблів та декору Характер в Одесі.

купити меблі для дому не дорого в Одесі

Які можливості дає покупка недорогих меблів для кухні?

По-перше: корпус всіх меблів для кухонь і дорогий, і недорогий, виготовляться з ДСП. Тому з часом можна просто поміняти фасади на більш дорогі і таким чином змінити зовнішній вигляд кухні до невпізнання, отримавши абсолютно новий дизайн за дуже гарні гроші. По-друге, ви економите! По-трете: Цей комплект меблів має привабливу ціну не тому що має якісь вади, а лише тому що це фабричні меблі які виготовлюються в великих об’ємах. Тому купуйте та насолоджуйтесь!

купити меблі в Одесі