Мебель - главный акцент комнаты

Дизайн помещений, интерьера. В этом блоге по дизайну интерьера мы соберём для вас интересные советы по оформлению интерьера используя мебель и декор доступный в продаже.

Прихожая в скандинавском стиле.

Прихожая в скандинавском стиле.

Невозможно не влюбиться в этот стиль интерьера! Он легкий, придает простор, чистоту минимализма, всегда в моде и прост в реализации благодаря своей бюджетности.

Біла кухня зі складу в Одесі з прихованими ручками

Біла кухня зі складу в Одесі з прихованими ручками

Біла минімалістична кухня по дуже привабливой пропозиції.

Які можливості дає покупка недорогих меблів для кухні? По-перше: корпус всіх меблів для кухонь і дорогий, і недорогий, виготовляться з ДСП. Тому з часом можна просто поміняти фасади на більш дорогі і таким чином змінити зовнішній вигляд кухні до невпізнання, отримавши абсолютно новий дизайн за дуже гарні гроші. По-друге, ви економите! По-трете: Цей комплект меблів має привабливу ціну не тому що має якісь вади, а лише тому що це фабричні меблі які виготовлюються в великих об’ємах. Тому купуйте та насолоджуйтесь!

Економ кухні під ваш розмір приміщення

Економ кухні під ваш розмір приміщення

Складська програма кухоних меблів в Одесі, дуже вигідна пропозиція!

Ми пропонуємо Вам  якісні кухонні меблі з вигідною ціною! В магазині

Характер в Одесі ви можете придбати економ кухню виготовлену з ЛДСП в декількох можливих варіантах.

Наприклад:

Першій варіант виготовлення фасадів:  ДСП дуб Сонома в поєднанні з ДСП Латте.

меблі для кухні в Одесі

Другий варіант фасадів: ДСП Білий.меблі для кухні в Одесі дешево

Обидва кольори –складська програма. Тому, роблячи замовлення сьогодні – завтра ви вже можете отримати кухню!

Меблі для кухні в Одесі дешево

Корпус – 16 мм; фасад – 16 мм. Кромка: ABC 0,5/1
Направляючі на шухлядах роликові. Дно шухлядок –ДВП (рекомендуємо на дно шухляд докупити гумові килимки для продовження строку використання шухлядки)
Кожен модуль низу кухні укомплектовані пластиковими ніжками, що регулюються. Кожен модуль низу кухні  укомплектовані цоколем висота якого становить 10 см.

Можливо заказати фасади для вбудованих пральної чи посудомийної машин.

Завіси німецької фірми Хефель. Верхні модулі укомплектовані регулюємими навісами.

 Стільниці в вартість не входять, комплектуються та продаються окремо. На вимогу ми предоставимо вам варіанти можливих стільниць.

Наш дизайнер може онлайн розставити і розрахувати варіант кухні для вашої кімнати за наданими вами габаритами приміщення. Вартість такої послуги становить 300 грн, але якщо ви замовите у нас секції кухні, то послуга буде безкоштовною!

Модулі кухні «Аліна» фабрики «Сокме» відправляються до клієнта у розібраному вигляді у фабричній упаковці, укомплектовані зручною схемою та фурнітурою  для самостійного збирання. Кухня Аліна знаходиться на складі в Одесі, тому по Одесі та одеській області ми можемо пропонувати вам свою доставку та послугу збирання меблів. В інші міста України ми робимо тільки доставку секцій грузо перевізниками.

Зеркала для прихожей

Зеркала для прихожей

Купить зеркало для прихожей -сплошное удовольствие, если есть из чего выбрать! Смотрите стильные, дизайнерские зеркала в Одессе в нашем магазине мебели! А пока парочка советов для оформления прихожей.

Гардеробные комнаты в Одессе. Шкафы для гардеробных

Гардеробные комнаты в Одессе. Шкафы для гардеробных

Гардеробные комнаты в Одессе. Стандартная мебель удовлетворяющая любой запрос! Шкафы для гардеробных. Почему нам так полюбились гардеробные комнаты? Потому что мы любим открытое пространство, не загромождённое вещами и бытовыми приборами. Мы любим чистоту и порядок без особых усилий.

Нырнём на дно кровати

Нырнём на дно кровати

Давайте рассмотрим какие материалы используют производители мебели для дна кроватей. Надеемся, это поможет Вам сделать правильный выбор при покупке мебели для спальни.

Пластиковые стулья - отличный выбор!

Пластиковые стулья - отличный выбор!

Большинство пластиковой мебели - это продукт переработки бытового пластика. Что Вы знаете о мебели из пластика? Пластиковая мебель столы и стулья - это настоящая находка для дизайна интерьеров!