Органайзери для дому, вішалки

Органайзери для дому. Вішалки.

Справжні домашні помічники – це вішалки органайзери.

Насправді, в деяких випадках вони можуть зіграти роль шафи.

Настінна вішалка

настінна вішалка

Наприклад, ось така настінна вішалка з металу яка кріпиться до стіни. Вона займає зовсім небагато місця і при цьому на ній поміщаються: вішаки-плечі, що дає можливість не зім’яти розвісивши сорочки, піджаки та інші речі. А також, ця вішалки має гачки, на які зручно зачепити штани чи інші речі, які потрібно тримати під рукою.

Надверна вішалка

вішалка на двері

Цікаве рішення – вішалка, що кріпиться на двері. Її, як і багато інших, ви можете купити в нашому магазині Характер в Одесі. Достатня кількість гачків дозволяє розмістити багато речей. Виглядає все стильно та естетично. Така вішалка мобільна, займає мало місця, її легко можна прибрати, або перенести в інше місце.

Підлогова вішалка

вішалка на підлогу

Підлогові вішалки - так само здібні стати невеликою шафою. Їх можна використовувати у спальні, дитячій кімнаті, у ванній кімнаті.

Наприклад, вішалка із металу для рушників. Зручність та мобільність!

Вішалка з полкою

вішалка з полкою

Настінні вішалки з поличками можна використовувати не лише у передпокої для одягу та шапок. Але й у будь-якій кімнаті, навіть у кухні, повісивши на гачки рушники, а зверху розставивши посуд.

вішалка з металу в Одесі

У нашому магазині меблів та декору з Одеси Характер, є великий вибір цікавого приладдя для дому та всілякі органайзери: від вішалки, полиці, дзеркал до гачків!

Інтернет магазин Характер Одеса, працюємо з 2008 року!