Поговоримо про вартість меблів для кухні

Поговоримо про вартість меблів для кухні.

Якщо вам потрібна недорога кухня, це не означає, що вона не може бути стильною і красивою. Питання лише у фантазії, фурнітурі та наповненні. Яка ціна кухні? Скільки коштує кухня? На це запитання вам абстрактно і дратівливо дадуть таку відповідь: «один погонний метр кухні коштує, наприклад: 500 у.о» .

Як зрозуміти, що це означає? Наприклад, у вас по стінах завдовжки 3 метри. Три метри множимо на 500 у.о виходить 1500 у.о вартість вашої кухні. Але ця ціна дуже відносна. І коли до вас прийде обмірник, дизайнер збудує вам дизайн проект кухні ви можете отримати зовсім іншу, неочікованну ціну кухні. Але чому? Ви ж казали! Брехуни!

Не поспішайте з висновками, панове! Чому ціна так грає, змінюється?

кухні в Одесі

Відповімо на основні питання щодо вартості кухні:

Як визначитися з ціновою категорією кухонних меблів? Ціна кухні залежить від:

  1. Які дверцята (фасади) кухонних секцій будуть використовуватися:

Найдешевший: ДСП фасад.

Дорожче: МДФ плівка фасад.

Ще дорожче: Фарбований МДФ та дерев'яні фасади.

(Є великий вибір варіантів матеріалів для фасадів кухні, ми перерахували основні.)

  1. Яку стільницю використовувати.

Найдешевший варіант: товщина 28 мм.

Дорожче: товщина стільниці 38 мм.

Ще дорожче: камінь та інші матеріали.

  1. Яку фурнітуру (меблеві петлі, кріпжна фурнітура, підйомні механізми та механізми висування) просто уточніть у вашого дизайнера. Якщо використовується німецька, австрійська кухонна фурнітура, то кухня буде дорожчою. Але вона має свої переваги не лише в експлуатації, а й у можливостях.

Навіть ручки мають значення. Наприклад, за дизайном кухні нам потрібно 30 меблевих ручок. Якщо ручки будуть по 25 грн, то всього на ручки буде витрачено 750 грн. А якщо одна ручка коштує 250 грн, то... 7500 грн ви витратите лише на меблеві ручки. Вражає, правда? Але ж мені подобається! Так, розуміємо.

Звичайно від кількості наворотів, кошиків, механізмів висування або підйому. Наприклад, візьмемо кухонний нижній модуль завдовжки 60 см із фасадами МДФ плівка, без стільниці. Разом, секція довжиною 60см з дверцятами (фасадами) коштує 2200 грн, а з ящиками на ту ж довжину коштує 3300 грн. А якщо ми використовуватимемо ящики з доведенням австрійської фурнітури фірми Блюм, то вартість на цю довжину буде вже 4300 грн. Який висновок? На довжину кухні 2 метри 40 см якщо взяти чотири нижні секції по 60 см с дверцятами, то ціна нижньої частини кухні без стільниці вийде: 8800 грн. А якщо взяти, таку ж кількість секцій на цю довжину, але з ящиками Блюм вартість кухні значно зросте: 17200 грн. Можна сказати, удвічі!

  1. Нижні секції значно дорожчі за навісні верхні секції! Але з огляду на те, що зараз стало модно робити верх кухні до стелі, то ціна в такому разі зрівнюється.
  2. Класичні кухні, можуть стати дорожчими за сучасні так як там додаються карнизи, пілястри, декоративні колони і т.д. Але це не факт.
  3. Якщо на метр довжини ви розмістите чотири секції, то це буде значно дорожче ніж одна секція на цей розмір, тому що збільшується кількість матеріалу, навіть тих же ручок стане більше.

Ми привели лише частину основних факторів, що впливають на вартість кухонних меблів. Але це має допомогти вам швидше скоординувати свої бажання відповідно до можливостей.

купити меблі для кухні

Які кухні магазин Характер запропонує Вам до продажу в Одесі?

  1. Економ варіант готової довжини. Тут ви не можете міняти секції – це готові рішення.
  2. Економ варіант під Ваш розмір. Ми з Вами побудуємо гарну кухню, яку ви хочете, за допомогою дизайнера, але матеріали будемо використовувати з мінімальною вартістю.
  3. Будуємо з Вами кухню не стандарт із стандартних секцій фабричного виробництва. З ДСП, МДФ фарбованого або плівки. З Вами працює дизайнер.

Чекаємо на ваші замовлення. Магазин меблів та декору Характер із Одеси виготовленні кухонних меблів в Одесі.