Ліжка в тренді. Дизайн спальні.

Ліжка в тренді. Дизайн спальні.

Вирушаючи у спальню-свята-святих, необхідно відсунути моду на другий план. На перший план має вийти ваш комфорт та відчуття безпеки. Саме в спальні Ви можете стати собою, зняти маски, дозволити собі будь-які слабкості. І якщо дизайн спальні створений дійсно для вашої особистості та характеру, то ні що не змусить вас напружитись.

Купуючи ліжко, пригадайте, що приносить Вам радість. Може це розбігтися і впасти на м'яку перину, матрац. А можливо Ви хочете спертися про спинку ліжка і почитати книжку, Або Вам подобається обійняти подушку, покласти іншу між ніг, сховатися пледом? Або Ви як самурай любите прилягти на тверду поверхню, і розслабивши кожен м'яз, відправити думки в полон безмовності. А може Ви любите повеселити і втомлюєтеся щовечора марафони, а інакше ніяк не заснути!

Або Ви за те, щоб спальні виглядали як скриньки з коштовностями. Це чудова ідея правити, бути розпещеною принцесою у своїй спальні. У заспокійливій та розслаблюючій манері або в активній та яскравій буде виконана Ваша спальня – не має значення. Вона повинна бути вашою! Належати лише Вам, а не фантазіям сторонньої людини. Це не означає, що при оформленні спальної кімнати необхідно відмовитися від послуг дизайнера. Це означає, що тут Вам теж потрібно попрацювати.

ліжка для дому Україна Одеса

Ми розглянемо лише кілька прикладів, можливо Вас надихне один із них, і Ви купите меблі для спальні, ліжка, комоди та тумбочки в магазині ліжок з Одеси. Купити матрац в Одесі теж можна в магазині меблів Характер, купуючи ліжко – матрац ви автоматично отримаєте з гарною знижкою!

Отже, перша спальня. Дизайн із Великобританії.

ліжка для дому Україна Одеса

У цій спальні головним героєм безсумнівно є ліжко з балдахіном. Вона привносить елемент гламурності, але в той же час лаконічний стиль кованого балдахіна означає, що він не домінує у кімнаті. Теплі тони цегли, якою викладений камін підтримуються світильником, шторами, є в кріслі, і навіть люстра під стелею надає текстуру простору.

Макраме світильники, люстри, ковані ліжка, затишні крісла можна купити в магазині Характер з Одеси.

Наступна спальня – це лаконічний дизайн спокійного та безтурботного сучасного будинку. Чудово поєднує вплив скандинавського і японського дизайну. Здавалося б - ніяких вишукувань, але цей простий дизайн з витриманими відтінками зачаровує і заспокоює. Розповідаючи нам невидиму і справжню історію, наприклад, у тому, що приховано погляду. Великі панорамні вікна, що виходять у внутрішній дворик, зелений лужок за вікном, вітерець схиляє гілки дерева до плетеного крісла.

ліжка для дому Україна Одеса

На наступних фото ви можете бачити два різні підходи до дизайну спальні. В обох кімнатах такі модні ліжка, що не виходять з моди, з м'якими спинками. Але яка велика різниця! Багатослівні, але конспективні відтінки сірого або приглушені та радісні літні фарби. Ліжко, тумбочки, приліжкові, туалетні столики здатні розповісти про господаря багато. Але саме в спальні вони розповідають історію не для когось, а лише для нас! Купити ліжка з м'якими спинками можна в магазині Одеса.

ліжка для дому Україна Одесаліжка для дому Україна Одеса

Купити ліжко в Одесі, в Україні можна в магазині ліжок, меблів та декору з Одеси Характер. Вас чекає великий вибір якісних і не дорогих меблів!